Invent

Vůně – účinná podpora prodeje


Víte, že bytové parfémy lze využít jako vysoce účinný marketingový nástroj? Ještě před krátkou dobou by nikoho tento tah víceméně nenapadl. Avšak v poslední době získávají vůně ve světě obchodu  velmi zásadní místo. Lidé si začali uvědomovat, že ne vždy musíme zapůsobit pouze slovy. Zákazník vnímá komplexně – vzhled obchodu, chování zaměstnanců, nabízené služby a především i vůni prostor. A proto jsou i ve světě podnikání bytové parfémy velmi účinnými spojenci!

Zahrňte do marketingu bytové parfémy

Každý úspěšný podnikatel musí neustále vymýšlet nejrůznější marketingové tahy. Musí si získávat oblibu zákazníků i umět ji udržet. A tak by měly být bytové parfémy brány na stejnou váhu, jako každý jiný marketingový nástroj. Úloha bytových parfémů je přeci jasná – zajistit, aby vaši  zákazníci byli co nejvíce spokojeni s vašimi službami a přišli znovu.

Bytové parfémy – vůně mají velkou moc

Vůně mají bezpochyby  vliv na naši momentální náladu. V zatuchlých prostorách se nám nebude líbit, kdežto v příjemně provoněném obchodě se rádi zdržíme. A proto jistě můžeme říct, že bytové parfémy dělají spokojené zákazníky. A co ovlivňuje míru našeho utrácení? Naše nálada, samozřejmě. V příjemné restauraci se rádi zdržíme ještě na jeden drink. S dobrou náladou si mnohem spíše koupíme něco nového pro radost. A také – voňavý výrobek působí na člověka luxusněji, než tentýž  - neparfémovaný.

Bytové parfémy – účinná reklama?

Bytový parfém vám nepomůže jen zapůsobit na zákazníka v jeho bezprostřední přítomnosti. Je dokázané, že čichová paměť je mnohem účinnější než paměť zraková. Svou  specifickou vůní se tak zapíšete do podvědomí každého návštěvníka – a o to přeci v obchodu běží! V současnosti se již firmy dožadují svých vlastních vůní – začínají k nim přistupovat jako k firemnímu logu. Něco na tom asi doopravdy bude…

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kontaktujte nás

Josefská 1
602 00, Brno
Česká republika

Telefon: +420 725 311 301
Email: info@bandj.cz
Web: www.bandj.cz

Visit also our social profiles:

Scroll to top