Invent

Mr&Mrs Fragrance představí novinky v Milaně i Paříži


MACEF Milano nebo MASION & OBJET Paris – přesně tam představí v měsíci září své novinky Mr&Mrs Fragrance. Zabodovat chce hlavně zbrusu novými kousky Baby Ginger a Baby Walter.

MACEF Milano: 8. – 11. září 2011

.

.

.

.

.

.

.

.

V pořadí 91. Macef – to jsou nové nápady a zcela nový vzhled. Také velké italské a mezinárodní značky, světoví designěři, obrovské prostory…Mezi nejžhavějšími novinkami je  pak AbitaMi, laboratoř pro nové trendy.

V loňském roce, září 2010, bylo na této očekávané milánské exhibici registrováno přes 1700 vystavovatelů, plochu o 86 tisících metrech čtverečných navštívilo kolem 76 tisíc návštěvníků. Letošní ročník startuje s naprostou novou image navrženou Alessandrem Mendinim. Ten tak dovršil několikaletou snahu o pořádání výstavy v maximálně inovativním duchu. Celá exhibice sestává ze čtyř základních částí: dekorace interiéru, stolování a kuchyně, dárky a obchod a v neposlední řadě móda a doplňky.

Velkou premiéru oslaví AbitaMi, laboratoř pro nové, kreativní trendy, tzv. „divadlo kreativity“, kde bude možné naladit se a diskutovat o nejmodernějších stylech v bydlení. Architekti, designeři, obchodníci, novináři a další analytici zde budou připraveni otestovat nejnovější nápady z této oblasti.

Macef, to je Miláno, tisíce lidí, italská kuchyně a svět novinek a trendů.

MASION & OBJET Paris: 9. – 13.září 2011

.

.

.

.

.

.

.

Masion & Objet – to je velká událost spojená s interiérovou dekorací, významná mezinárodní událost pro oblast designu a dekorace v pařížském Nord Villepinte Exhibition Centru. Nabízí jedinečnou příležitost získat přehled o trendech v odvětvích dekorace, nábytku či bytových doplňků. Každoročně přiláká do svých sálů mnoho obchodních společností, zástupců obchodních domů, uměleckých galerií, interiérových designerů i dekoratérů.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kontaktujte nás

Josefská 1
602 00, Brno
Česká republika

Telefon: +420 725 311 301
Email: info@bandj.cz
Web: www.bandj.cz

Visit also our social profiles:

Scroll to top